Bemutatkozás

A Lodzsa Építőipari és Szolgáltató Kft. 2000-ben alakult. Komárom-Esztergom megyében, Bajóton található központi irodaházunk és telephelyünk, mely építését saját beruházásként valósítottuk meg.

Fő tevékenységi körünk a teljes körű építőipari kivitelezés. Cégünk vállalja ipari létesítmények, csarnokok, vázszerkezetek, épületek kivitelezését, már meglévő létesítmények felújítását, bővítését, átépítését kiváló szakmunkával és referenciával. Társaságunk mélyépítést, csatornázást – a hozzá tartozó földmunkával, csőfektetéssel – saját gépparkkal látja el.

Tevékenységünkhöz képzett és gyakorlattal rendelkező szakemberekkel, korszerű technológiákkal és megfelelő gépparkkal rendelkezünk.

Ügyfeleink több egyidejű megrendelés esetén is elegendő mennyiségű állvány anyag áll rendelkezésre. A legmodernebb hőszigetelő rendszerek felhasználásával végezzük az épületek szigetelését valamint homlokzati felújítását. Lakatos munkatársaink minőségi saválló acél és könnyűfém szerkezetek gyártásában nagy gyakorlattal rendelkeznek.

A Lodzsa Kft-t a gazdag tapasztalat, alaptevékenységeinek folyamatossága, a kivitelezési módszerek és technológiák tökéletes ismerete és alkalmazása jellemzi, valamint az, hogy megrendelőinek mindig a problémának legjobban megfelelő megoldást javasolja, legyen az egyszerű vagy összetett, hiszen a technológiai megoldások széles körét kínálja.

Az előregyártás és anyagraktározás egy 1.000 m2 alapterületű fedett, fűtött csarnokban, valamint az ezt körülvevő 10.000 m2-nyi szabad területen folyik.

Munkatársai tudják, hogy magas minőségű szolgáltatást csak az ügyfelek kívánságainak szem előtt tartásával, folyamatos rendelkezésre állással, gyors reagálással és precíz megvalósítással lehet nyújtani.

Az általunk kivitelezett építkezéseken felelős műszaki vezetését és építésvezetését is ellátjuk.

Minden feladat elvégzése során figyelünk a kapcsolódó munkahelyi kockázatokra, törekszünk ezek minimális szinten tartására. Meghatározott, jogszabályokban is rögzített lépéseket teszünk annak érdekében, hogy az építési területeken biztosítsuk a biztonságos munkavégzés feltételeit minden jelenlévő részére. Jogszabályoknak, szabványoknak való megfelelést elsőrendű feladatunkként kezeljük.

iroda_front